Contacte centre

Eduard Darbra

e-mail: eduarddarbramagri@gmail.com

Telfn: 699689665


Pilar Prat

e-mail: pilarpratjorba@gmail.com



Entrades populars

martes, 23 de diciembre de 2014

Festes




Les festes de Nadal estan plenes d’emoció per a tothom, siguin nens o grans. Però a vegades poden ser tristes. Trobem a faltar alguna persona estimada o ens costa acceptar l’alegria de l’entorn a causa dels problemes que tenim. És una època en el que el nostre estat d’ànim rep moltes influències externes…

La tradició i religiositat d’aquestes festes han fet que els afectes es vulguin demostrar amb regals i trobades. Però què és el més prioritari? Quines són les mostres d’afecte més importants i que sovint menys atenció hi donem? Són les que surten del cor. Les que són desinteressades. Potser el millor regal sigui una simple abraçada, una rialla o un gest de complicitat.

I no hem d’oblidar els que ens podem fer a nosaltres mateixos. També podem regalar-nos coses. I no només materials. Sinó aquells que ens omplen i ens donen íntimes satisfaccions. És molt efectiu proposar-se petits objectius, com tenir paciència amb un familiar, especialment amb aquell que ens costi més, o bé poder passar més temps amb els nens de la casa o fer l’esforç per adonar-se i valorar tot el que hi ha de positiu al nostre voltant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario