Contacte centre

Eduard Darbra

e-mail: eduarddarbramagri@gmail.com

Telfn: 699689665


Pilar Prat

e-mail: pilarpratjorba@gmail.com



Entrades populars

viernes, 12 de diciembre de 2014

Les pors



La por consisteix en un instint primitiu per tal de garantir la supervivència de les persones, actualment les persones ens hem acostumat molt a estar en llocs segurs i ens hem tornat massa porucs. Una de les causes d’aquesta por és la sobreprotecció que els pares, amb la millor intenció del món, fan vers els fills, que en el fons no és més que una projecció de les pròpies pors vers als fills.
Aquestes pors, segons la personalitat de cada persona s’afronten d’una manera o altra. Hi ha gent que per por evitar afrontar-se als problemes, el que fa és evitar-los, d’altra gent el que fa és desplaçar el problema cap a un altre lloc que realment no és el problema, un exemple seria una persona que ha comès un error, però a més d’acceptar-lo donar la culpa als altres, aquestes persones solen ser persones amb un caràcter irascible. Una altra manera no correcte de superar un problema seria enganxar-se molt a altres persones per tal que aquestes el solucionessin per tu, en canvi altres persones l’únic que fan és obsessionar-se amb el problema, pensar-hi tota l’estona però sense buscar una solució, això produeix grans nivells d’ansietat.
Hi ha moltes coses que ens fan por, el que s’ha d’intentar fer és anar cap a les pors, ja que quan les superem ens sentirem més forts i augmentarà la nostra autoestima. Tal com diu Rafael Santandreu en el llibre les ulleres de la felicitat, la por és una brúixola que ens indica el camí que hem de seguir




No hay comentarios:

Publicar un comentario