Contacte centre

Eduard Darbra

e-mail: eduarddarbramagri@gmail.com

Telfn: 699689665


Pilar Prat

e-mail: pilarpratjorba@gmail.com



Entrades populars

martes, 14 de octubre de 2014

Alguns consells pels pares.

La tasca de ser pares, és una de les tasques més complicades que hi ha i que sempre hi ha hagut. Qualsevol pare intenta educar als fills de la millor manera que sap, aquesta manera normalment sol ser de la que ha viscut ell mateix tot intentant rectificar el que va aprendre dels seus pares i no li va agradar, no sempre és fàcil rectificar, a vegades un es posa a l’extrem oposat i tampoc és el correcte.
Alguns consells genèrics per educar els fills poden ser.
- Ficar-se d’acord les normes per part dels dos pares, no pot ser que el pare digui blanc i la mare negre, ja que sinó un dels dos pares perdria l’autoritat, els pares han de ser un equip, encara que estiguin separats o divorciats.
- Els pares són qui han de prendre les decisions quan els nens són petits, s’ha d’intentar evitar preguntar al nen que vol fer, si uns pares diuen que avui es fa això avui es fa això, per exemple decidir que es fa un diumenge al matí. Un altre tema seria preguntar quin esport vol fer, però la decisió dels pares seria que el fill ha de fer esport.
- Ser un bon model tot predicant el que un diu. Uns pares que li diuen al fill que no és sa fumar quan ells fumen provoca inseguretats en els nens.
- A l’hora de mirar la televisió, sempre fer-ho amb la supervisió d’un adult, mai sols, fins a certa edat, o en tot cas que els pares sàpiguen que estan mirant en qualsevol moment.
- A l’hora de solucionar un problema, deixar que el solucionin ells sols, com a molt ser una guia, no solucionar-los-hi el problema, d’aquesta manera aconseguirem que l’autoestima dels nens augmenti en adonar-se’n  poden resoldre els problemes per ells sols.
Aquest són alguns consells bàsics que poden ajudar a l’hora d’educar els fills i al mateix temps als pares

No hay comentarios:

Publicar un comentario