Contacte centre

Eduard Darbra

e-mail: eduarddarbramagri@gmail.com

Telfn: 699689665


Pilar Prat

e-mail: pilarpratjorba@gmail.com



Entrades populars

miércoles, 17 de mayo de 2017

Per conèixer els altres cal començar per un mateix




 Saber entendre qui som no és fàcil. Cal saber mirar, veure, escoltar i conèixer com i per què reaccionem. Conèixer-se a un mateix es la clau per a poder comprendre els altres.
Moltes de les coses que ens molesten dels demés són aquelles que ens costa veure de nosaltres mateixos i en canvi detectem amb facilitat entre  els que ens envolten. És el que se'n diu efecte mirall.
Per això és millor no jutjar. Endinsar-se en les nostres emocions i saber connectar amb tot allò que sovint volem evitar. Cal evitar els sentiments negatius com per exemple l’enveja, la ràbia, la por, etc. perquè hem de ser conscients que existeixen i existiran sempre. 
Es tracta d’acceptar el nostre instint per poder gestionar-lo. No negar els sentiments que sentim. Així serem capaços de reconèixer aquestes sensacions. I es convertirà en la clau d'una bona gestió. I saber gestionar-ho, perquè quan s’intenta mirar el propi interior, sovint ens enlluerna el seu reflex. 
Què potent és tot allò que ens desperten els altres! Quelcom s’activa. Podem deixa-ho passar o podem endinsar-nos i entendre què passa. 
Entrar en un mateix mitjançant els altres, és descobrir i conèixer parts d’un que no sabíem. Un excel·lent camí per aprendre més de nosaltres mateixos.

 Hombre conversando con otras personas en un grupo de apoyo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario