Contacte centre

Eduard Darbra

e-mail: eduarddarbramagri@gmail.com

Telfn: 699689665


Pilar Prat

e-mail: pilarpratjorba@gmail.com



Entrades populars

miércoles, 26 de febrero de 2014

El símptoma de la droga

El consum de substàncies en la nostra societat, per desgràcia és molt habitual. Aquest fet és un indicador de que les persones actualment tenim un buit molt gran ja que qualsevol consum de substàncies o de conducta addictiva són el símptoma d'un malestar intern i que no han trobat cap altra manera de solucionar. Seria com la febre en una infecció, la febre seria en aquest cas l'addicció i la infecció seria el malestar intern.
Un exemple seria el cas d'un nen que comença a fumar per fer-se el xuleta a l'escola, el seu raonament podria ser perfectament si fumo veuran que sóc atrevit i que tinc estil. En el fons aquest nen el que tindria és una baixa autoestima.
Aquest és un cas molt simple de perquè algú pot començar a consumir. Això sí l'elecció és d'ell i de ningú més, ningú obliga a consumir. Pertant si algú posa com a excusa que consumeix degut a les companyies està fent una negació d'un problema seu.
Per sort hi ha molta gent que ha pogut deixar aquest món, això si, sempre amb ajuda, és totalment imposible deixar-ho sol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario